Vis & water

Terugkijken: VIS TV afl. 6 - Zeebaarzen met zagers met Sam van Ierland (video)

6310
11 feb 2019

VIS TV-fans konden zondag genieten van een sportief én culinair visavontuur. In deze zesde aflevering ging Marco Kraal letterlijk de boot in met de jonge Sam van Ierland en zijn vader Toine. Onder een strakblauwe lucht visten de drie op zeebaars, en liet Sam zien dat hij het spelletje door en door snapt.

> Kijk hier de gehele uitzending gratis terug.

De aflevering staat niet alleen bol van de prachtige vangsten, maar blinkt ook uit op culinair vlak: in een lokaal, Zeeuws restaurant laten de heren na de visdag drie van hun gevangen baarzen bereiden. Op het strand zoekt Marco met Sam naar kokkels, die het eveneens goed doen in een pan. Kortom: kromme hengels én culinair genot gegarandeerd.

Bekijk hieronder alvast de promo.




Let op: ten tijde van de opnames voor deze aflevering gold voor zeebaars een meeneemlimiet van één gevangen vis per sportvisser per dag. Vanaf 1 januari tot 1 april 2019 geldt een algeheel meeneemverbod voor zeebaars. Vanaf 1 april t/m 31 oktober 2019 mogen sportvissers weer één exemplaar per visdag meenemen.



Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.



Ware monstervis

Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers en met maden op barbeel. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.