Vis & water

Herhalingen VIS TV XL en De Visvrouwen van start (video)

2724
10 jul 2019

Goed nieuws voor wie afleveringen van VIS TV XL gemist heeft of simpelweg geen genoeg krijgt van vissen op tv. Vanaf komende zondag wordt het hele seizoen van VIS TV XL 2019 herhaald, te beginnen met aflevering 1. Ook het programma De Visvrouwen is vanaf komend weekend terug te zien.

In de eerste aflevering van VIS TV XL vist presentator Daniël Weijers met zijn opa in Bennebroek en gaat Marco Kraal met feederspecialist Leo Stoutjesdijk in Amersfoort op pad. Knotsen van brasems komen in het net. Ook in het noorden van Nederland zoeken én vinden de reporters volop vis. Presentator Jan-Willem Wijers woont in Groningen een karperuitzet bij en Thom Beentjes krijgt in Leeuwarden een lesje streetfishing van roofvisspecialist Jesse Cuperus. Kijken dus: aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7.

Check hieronder alvast de promo:



In VIS TV XL trekken diverse reporters er telkens opuit in het waterrijke Nederland, meestal mét maar soms ook zonder hengel. Hun bezoekjes voeren langs de mooiste visstekken en bijzondere projecten die (in)direct met de hengelsport te maken hebben. Vissend met de beste specialisten krijgen ze waardevolle, praktische tips. Daarmee biedt VIS TV XL volop leerstof en vermaak voor zowel de beginnende als gevorderde sportvisser.

Uitzendschema

Het volledige uitzendschema van de herhalingen van VIS TV XL vind je hieronder.

•Zondag 14 juli - Afl. 1 - Knotsen van brasems
•Zondag 21 juli - Afl. 2 - Fikse forellen op de vlieg
•Zondag 28 juli - Afl. 3 - Werpend roofvissen op het Haringvliet
•Zondag 4 aug - Afl. 4 - Van zeelt tot forel
•Zondag 11 aug - Afl. 5 - Karperen met ‘zigrigs’ 
•Zondag 18 aug - Afl. 6 - Roofvissen op de Lek 
•Zondag 25 aug - Afl. 7 - Zeebaarzen in de Europoort 
•Zondag 1 sept - Afl. 8 - Campingvissen aan de Vecht

Herhalingen De Visvrouwen

Ook het vierdelige programma De Visvrouwen is inmiddels afgelopen en zal vanaf komend weekend worden herhaald. De is eerste aflevering is terug te zien op zaterdag 13 juli om 17.00 uur op RTL 4. De drie zaterdagen daarna worden de resterende drie afleveringen getoond.

Check hieronder alvast de promo:



Uitzendschema

Het volledige uitzendschema van de herhalingen van De Visvrouwen vind je hieronder.

•Zaterdag 13 juli - Afl. 1 - Het platteland
•Zaterdag 20 juli - Afl. 2 - De stad
•Zaterdag 27 juli - Afl. 3 - Het bos 
•Zaterdag 3 aug  - Afl. 4 - Het strand 

Sportvisserij Nederland is het programma De Visvrouwen gestart om vooral niet-vissende vrouwen te laten zien hoe leuk, (ont)spannend en gezond sportvissen is. Steeds meer vrouwen ontdekken de hengelsport; jaarlijks vissen ruim 200.000 dames en meiden in Nederland. De samenwerking met gezinszender RTL 4 past goed bij de doelgroep van het programma.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.