Vis & water

Nationale Teamcompetitie Kust: Team Hengelsport Westland fier aan kop

3332
14 okt 2019

De derde competitiewedstrijd van de Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2019 is gewonnen door Hengelsport Westland. Hengelsport Westland heeft tot nu toe alle drie de wedstrijden gewonnen en gaan dus met slechts drie wedstrijdpunten fier aan kop in het tussenklassement.

Na een onstuimige vrijdag viel de wind zaterdag 12 oktober snel weg. Golven werden kleiner en er was goed te vissen. Er werd gevist op laag water zodat voor en achter de zandbank kon worden gevist. Al snel kwamen de eerste botten aan de kant en ook zeebaars werd goed gevangen. Een triplet vis aan de hengel was zeker geen uitzondering. Er werd weinig kleine vis gevangen. Grote botten van rond de 40 centimeter en mooie zeebaarzen tot 57 centimeter bepaalden de uitslag. 

TOP 5 TEAM tussenstand na drie wedstrijden:
1. Team Hengelsport Westland (3 punten)
2. HSV Westkapelle team 1 met (12 punten) 
3. HS Oosterschelde/JNA Steigers Zeevisteam met (15 punten)
4. Spro team met (16 punten)
5. Team Nightwish (22 punten)
Vijf (!) individuele resultaten van team Hengelsport Westland zijn terug te vinden in de top 35 van de individuele tussenstand na drie wedstrijden.

TOP 3 individuele tussenstand na drie wedstrijden:
1 Johan Rombouts Team Hengelsport Westland 21 punten 
2 Kees Westdorp Team Hengelsport Westland 25 punten
3 Rico 't Mannetje HSV Westkapelle team 46 puntenUitslagen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.