Vis & water

Winactie 'Denken als een vis'

4881
11 sep 2020

Het eind augustus verschenen boek ‘Denken als een vis’ van Juul Steyn heeft in de media flink wat aandacht gekregen. Abonnees van Hét VISblad maken kans op één van de tien exemplaren (ter waarde van € 29,95) die Sportvisserij Nederland middels een winactie verloot.

De veelzijdigheid van ‘Denken als een vis’ – het boek is een gids om meer en grotere vissen te vangen, maar gaat ook in op het waarom van de hengelsport – leverde de nodige publiciteit op. Zo figureerde Steyn in een grote reportage in tijdschrift Panorama, was hij te gast in de radioprogramma’s Met het Oog op Morgen en Spijkers met Koppen en besteedde NRC Handelsblad in de zaterdagkrant twee pagina’s aandacht aan zijn pennenvrucht. In alle media brak de voormalig hoofdredacteur van Hét VISblad een lans voor de sportvisserij door de aantrekkingskracht van de waterkant voor honderdduizenden mannen én vrouwen haarfijn uit te leggen. Tevens beantwoordde hij de stekelige vraag of de hengelsport anno 2020 nog wel moreel te verantwoorden is volmondig met ja.

In de huid van de vis


Dit lijvige boek (324 pagina’s) heeft ook de sportvisser – beginner en meer ervaren –veel te bieden. Aan de hand van de zes grote rovers van de Lage Landen (baars, snoekbaars, snoek, roofblei, meerval en zeebaars) ging Steyn te rade bij een keur aan roofvisspecialisten om in de huid van de vis te kruipen. Door te leren denken als een vis wordt het immers mogelijk om meer en grotere vissen te vangen. Alle moderne roofvistechnieken passeren de revue en worden middels fraaie fotografie en duidelijke illustraties voor het voetlicht gebracht. In combinatie met de vlotte schrijfstijl zal zowel de beginner als ervaren rot veel van dit mooie boek opsteken.

Doe mee en win


Sportvisserij Nederland stelt tien exemplaren van ‘Denken als een vis’ beschikbaar voor abonnees van Hét VISblad. Om kans te maken op dit boek dien je de volgende vraag juist te beantwoorden: welke vissoort siert de cover van ‘Denken als een vis’? Stuur je antwoord vóór 2 oktober naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl onder vermelding van ‘Winactie Denken als een vis’ plus je naam en adresgegevens. De winnaars maken we begin oktober bekend via Facebook.com/sportvisserijnl. Uiteraard is dit boek ook verkrijgbaar in de webwinkel van Sportvisserij Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.