Boeken en gidsen

Veldgids Nederlandse Zoetwatervissen
Sportvisserij Nederland brengt een geheel vernieuwde veldgids "de Nederlandse zoetwatervissen" uit. Al sinds 1984 is de veldgids een 'must' voor sportvissers, natuurliefhebbers, ecologen, opsporingsambtenaren en controleurs.
7,50 Meer info
Veldgids zeevissen
Deze nieuwe veldgids is niet alleen een ‘must’ voor sportvissers, maar net zo interessant voor duikers, natuurliefhebbers en ecologen. De veldgids geeft een actueel beeld van de Nederlandse zeevisfauna en is met zijn robuuste uiterlijk, watervaste omslag, uitgebreide determinatietabel en vissenoverzicht zeer handig in gebruik. De nieuwe veldgids De Nederlandse zeevissen is de zoute versie van de veldgids De Nederlandse zoetwatervissen, waarvan tot nu toe 200.000 exemplaren zijn verkocht.
10,00 Meer info
Veldgids Combi
De zoete en zoute veldgids zijn nu als speciale aanbieding ook samen verkrijgbaar: dus waar je ook vist in Nederland, je kan altijd achterhalen wat voor soort vis je vangt.
12,50 Meer info
Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019 - 2020 - 2021
Samen met je VISpas vormt de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren de schriftelijke toestemming om ergens te mogen vissen. In de lijsten van VISwateren zijn de wateren opgenomen, waar je mag vissen met het betreffende document.
1,50 Meer info
Boek ‘IN DE DIEPTE, hoogtepunten uit tien duikexpedities in de Noordzee’
34 duikers, waaronder fotografen en wetenschappers, hebben zich gezamenlijk ingespannen om een prachtig koffietafelboek te maken over de Noordzee ter afsluiting van 10 expedities die Stichting Duik de Noordzee Schoon samen met het Wereld Natuur Fonds en Stichting De Noordzee sinds 2011 heeft georganiseerd. Prijs: 25 euro = inclusief verzendkosten!
25,00 Meer info
Boek: Vissen - mijn passie, mijn leven
Witvisicoon en bondscoach Jan van Schendel heeft zijn bijzondere vissersleven samengevat in het boek ‘Vissen: mijn passie, mijn leven’. ‘Vissen: mijn passie, mijn leven’ geeft een uniek kijkje achter de schermen van de internationale wedstrijdvisserij.
19,95 Meer info
Het geheim van de stropershut
Het boek “Het geheim van de stropershut” gaat over drie vrienden (Kees, Younes en Mitra) die een stropershut ontdekken. Kees is een echte visser, die eigenlijk helemaal niet achter de stropers aan wil. Hij wil veel liever vissen!
12,95 Meer info
Jeugdboek Snoeken doe je zo
Snoeken doe je zo! Een informatief leesboekje van de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB). Schrijver en tekenaar Sander van der Stoep vertelt in meer dan 50 pagina's hoe de leefomgeving van de snoek eruit ziet en hoe je het beste deze schitterende sportvis kunt vangen.
9,90 Meer info
De visatlas Flevoland
Deze atlas geeft een compleet en actueel beeld van de aanwezigheid van zoetwatervissen in de provincie. Flevoland telt zo’n 40 vissoorten die uitvoerig beschreven worden begeleid met prachtige fotografie.
15,00 Meer info
SportvisserREISgids Hunzedal
Hengelsportfederatie Groningen Drenthe heeft samen met Sportvisserij Nederland de SportvisserREISgids Hunzedal ontwikkeld. Hierin staat de beek de Hunze – gelegen in het grensgebied van Drenthe en Groningen – centraal. Er worden 35 visstekken in het Hunzedal beschreven en op duidelijke kaartjes aangegeven, inclusief de route er naartoe.
7,50 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.