Vis & water

Nieuwe medewerkers in de sportvisserij

2849
17 aug 2021

In deze periode begroet Sportvisserij Nederland vier nieuwe medewerkers. Het betreft drie adviseurs verenigingen en een helpdeskmedewerker VISdocumenten. De adviseurs verenigingen zijn in de regio verantwoordelijk voor het ondersteunen, adviseren en begeleiden van hengelsportverenigingen. De functie richt zich daarbij voornamelijk op verenigingsmanagement en gemeentelijke belangenbehartiging.

Henk-Jan Geelen hebben we op 12 juli al voorgesteld. Vanaf 1 september krijgt hij assistentie van Kick de Groot (38) in het gebied van Sportvisserij MidWest Nederland. Ook op 1 september komt Gertjan van Burken (29) in dienst. Hij wordt adviseur verenigingen in het gebied van de hengelsportfederatie Midden Nederland. Dirk Otten (41) vervult in het werkgebied van Sportvisserij Oost-Nederland deze functie vanaf 1 oktober.

Nieuw in dienst is ook Gonda Krause (56). Sinds 9 augustus assisteert zij de afdeling VISdocumenten. Als helpdeskmedewerker staat zij telefonisch en per e-mail sportvissers te woord die vragen hebben over de VISdocumenten.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.