Vis & water

Gratis loodalternatieven voor verenigingen

2857
21 dec 2021

Sportvisserij Nederland werkt met de Green Deal Sportvisserij Loodvrij aan het terugdringen van loodgebruik in de hengelsport. Om het loodvrij vissen nog meer te stimuleren, stelt Sportvisserij Nederland gratis proefpakketten met loodvrije materialen beschikbaar voor hengelsportverenigingen.

Ook kan jouw hengelsportvereniging het loodvrij vissen promoten door bepaalde activiteiten volledig loodvrij te organiseren, loodalternatieven uitdelen onder (nieuwe) leden en loodalternatieven als prijzen uitreiken bij wedstrijden. Wil jouw vereniging ook gratis
loodalternatieven, bijvoorbeeld om te gebruiken bij jeugdactiviteiten of wedstrijden? Neem dan contact op met Sportvisserij Nederland
en help je vereniging aan een loodvrije en milieuvriendelijke toekomst.Flyer

Naast de organisatie van vele tientallen loodvrije evenementen in de regio verschijnen in Hét VISblad, VIS TV en vanuit de landelijke en federatieve digitale media regelmatig reportages over loodvrij vissen. Hengelsportverenigingen kunnen daar ook hun steentje aan bijdragen, bijvoorbeeld door de Sportvisserij Loodvrij flyer (zie afbeelding hierboven) te gebruiken op de verenigingswebsite. Ga voor meer informatie over loodvrij vissen – zoals de reeds beschikbare alternatieven naar www.sportvisserijloodvrij.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.