Vis & water

Vacature: Projectleider Wedstrijden (32-36 uur)

3720
18 mrt 2022

Sportvisserij Nederland is de landelijke overkoepeling van 700.000 sportvissers, ruim 700 hengelsportverenigingen en zeven regionale federaties en is lid van sportkoepel NOC*NSF. Voor de afdeling wedstrijden is Sportvisserij Nederland op zoek naar een gemotiveerde, ervaren en enthousiaste Projectleider Wedstrijden (32-36 uur per week)

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende evenementen, projecten en programma’s op het gebied van viswedstrijden. Onderdeel van de werkzaamheden is de organisatie en uitvoering van de nationale en internationale wedstrijdkalender en zorgen voor verbinding met lokale en regionale wedstrijden.

Je hebt hierin een coördinerende rol en zorgt voor een functionele en prettige samenwerking met de verschillende betrokken partijen. Je vindt het leuk om kwaliteit te leveren en bij te dragen aan de verdere professionalisering van de viswedstrijdsport.

In je dagelijkse werk:


 • Ben je verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende nationale viswedstrijden en competities (van planning tot uitvoering)
 • Ondersteun en stimuleer je federaties en eventueel hengelsportverenigingen op het gebied van lokale en regionale wedstrijdvissen
 • Ben je verantwoordelijk voor verschillende -aan wedstrijdsport gerelateerde- projecten. Je kunt deze projecten zelfstandig leiden van projectvoorstel tot implementatie
 • Geef je een kwaliteitsimpuls aan de professionalisering van de viswedstrijdsport
 • Heb je affiniteit met automatisering- en ICT-projecten
 • Lever je een bijdrage aan verschillende grote evenementen zoals het jaarlijkse Sportvisserij Nederland Topsportgala en in Nederland georganiseerde EK’s en/of WK’s
 • Ben je bereid ook andere voorkomende werkzaamheden binnen Sportvisserij Nederland te vervullen

Voor de functie zoeken wij iemand met:


 • Hbo+ niveau, dit blijkt uit een afgeronde, relevante opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Uitstekende kwaliteiten op het gebied van projectleiding (plannen en organiseren)
 • Prettige en heldere communicatieve en sociale vaardigheden waarmee je kunt schakelen tussen verschillende groepen mensen
 • De kwaliteiten en het zelfvertrouwen om ook in stressvolle situaties de rust te bewaren en goed te handelen
 • Ruimte in je agenda voor werken in de avonduren en weekenden
Affiniteit met (wedstrijd)vissen (is een pre)

Verder ben je gewend aan het nemen van initiatief, het dragen van verantwoordelijkheid en ben je een echte teamplayer. Waarbij je binnen de werkzaamheden integrale samenwerking ziet met andere afdelingen en beleidsterreinen.

Functie en reactie:

In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar (32-36 uur p/w) met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Sportvisserij Nederland kent een eigen cao met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een passend salaris en een inspirerende werkomgeving.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Piëtte van Hoorn (Hoofd Wedstrijden) via hoorn@sportvisserijnederland.nl of 06-20130703.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV uiterlijk 10 april 2022 naar Tineke Prins (P&O) op vacature@sportvisserijnederland.nl met als onderwerp Wedstrijden sollicitatie, en wie weet word jij onze nieuwe collega.

(Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.