Vis & water

Wijzigingen personeel september

2720
09 sep 2022

Rond begin september is er een aantal wijzigingen in het personeelsbestand bij Sportvisserij Nederland. Per 1 september startte de nieuwe directeur Rosetta Kooistra, maar er waren meer wisselingen.

Bard Borger heeft de sportvisserij verlaten voor een nieuwe functie in zijn woonplaats. Zijn opvolger startte op 29 augustus voor 32 uur per week en heet Mark Pijnappels (38 jaar uit Oosterhout).


Mark Pijnappels vervangt Bard Borger als redacteur

Wouter de Groot (52 jaar uit Den Haag) gaat vanaf 1 september bij belangenbehartiging de public affairs-taken voor dierenwelzijn vervullen. Ook hij komt voor 32 uur in dienst bij Sportvisserij Nederland en blijft daarnaast actief als zzp'er.

 
Wouter de Groot

Collega Marijn Zaal heeft gekozen voor een functie in het onderwijs, waar hij begin september start. Sportvisserij Nederland kijkt daarom uit naar een nieuwe projectmedewerker wedstrijden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.