Vis & water

GEANNULEERD: StrandVISkaravaan Domburg

1126
29 sep 2023

Aankomende herfstvakantie, regio Zuid, vindt de eerste editie van de StrandVISkaravaan plaats. Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud, is strandvissen je hobby en/of wil jij hier meer over weten? Houd dan woensdagmiddag 18 oktober vrij! Dit eendaagse jeugdevent, op het strand van Domburg, wordt georganiseerd door Sportvisserij Nederland in samenwerking met Sportvisserij ZuidWestNederland en aangesloten HSV’s. Vooraf aanmelden is verplicht.

Vanwege de verwachte weeromstandigheden GEANNULEERD


Op dit side-event van het WK Kustvissen Junioren is van alles te beleven. Samen met VISmeesters en VISjuffen leren kinderen strandonderlijnen maken, target-werpen met de werphengel, zoutwatervissen herkennen, hoe om te gaan met gevangen vis (o.a. juist onthaken) en kunnen ze op de visdrilsimmulatoren een gevecht aangaan met een grote vis. Uiteraard gaan de kids onder begeleiding van ervaren strandvissers nog een hengeltje uitwerpen.

Locatie, tijd en lunch

De StrandVISkaravaan vindt plaats op woensdag 18 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur op het Autostrand van Domburg (Noorderhoofdweg). De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. Voor alle deelnemers is drinken aanwezig, maar een lunch moet je zelf meenemen.

Aanmelden voor de StrandVISkaravaan

Voor deelname aan de StrandVISkaravaan klik je hier. Meld je aan middels het inschrijfformulier. Een bevestiging-email van inschrijving, met info over tijden en locatie, ontvang je nadat je bent ingeschreven.


Alle deelnemers ontvangen na afloop een goodybag met informatie over het strandvissen en als extra een gratis abonnement op het JeugdVISmagazine Stekkie!

Het WK Kustvissen voor Junioren

Sportvisserij Nederland is dit jaar gastheer van het WK Kustvissen voor Junioren, waarbij jeugdige strandvissers uit acht landen in twee leeftijdscategorieën – tot 16 jaar en tot 21 jaar – van 15 tot en met 20 oktober op diverse Zeeuwse stranden strijden om de wereldtitel. In aanloop naar dit internationale wedstrijdevenement blikken we de komende weken via onze online media en in Hét VISblad uitgebreid vooruit op de deelnemers en de te verwachten visserij. Volg onze Wedstrijdvissen Facebookpagina voor al het laatste nieuws rond het WK Kustvissen Junioren.Beleef het WK zelf

Als extra bonus kun je de internationale deelnemers van het WK woensdagochtend in actie zien. Let op, zij komen die dag op het Nollestrand bij Vlissingen tussen 09:00 en 13:00 uur in actie. Kilk hier voor het volledige WK-programma.


Fisherman’s Friend: official partner WK Kustvissen U16 & U21

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.