Vis & water

Kant- en bootvissen op de Waddenzee in VIS TV (video)

2414
17 jan 2024

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 – zondag 21 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op platvis en wijting in de Waddenzee.

Marco en Tamme beginnen aan de kust in Ternaard, waar het net vloed begint te worden. De vloed brengt ook de vis met zich mee. Met wat extra water op hun ondiepe stek duurt het niet lang voordat een flinke bot de hengeltop van Tamme goed laat rammelen. Na deze mooie vangst valt het stil en vangen ze enkel nog figuurlijk bot, dus is het tijd om te verkassen. Ze rijden naar de haven van Lauwersoog.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:


De zee op

Schipper van Jan van "Cornelis Jan Sportvisserij" neemt Marco en Tamme aan boord en zet koers naar een stek dicht bij de kust waar het wemelt van de vis. Tamme en Marco gooien hun paternosters beaasd met zagers en pieren in en krijgen nauwelijks de tijd om de lijn strak te draaien. Benieuwd welke vissen zo hongering zijn?

Kijk dan zondag 21 januari om 09:30 uur op RTL 7.
Zeker kijken dus zondag 21 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – juist óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.