Vis & water

Eerste Stekkie Magazine van 2024 is uit

1624
05 mrt 2024

Wist jij dat sportvissen onder de jeugd megapopulair is? Alle kinderen die dit jaar een JeugdVISpas of jeugdvergunning hebben aangeschaft, kunnen deze maand ook thuis op de bank genieten van het vissen. De maart-editie van het Stekkie Magazine ligt weer op de mat en staat weer vol vistips, interessante informatie en visverhalen!

In dit magazine krijg je tips van Daniël Weijers over snoekvissen in ondiep water. De rubriek 'Vissen doe je zo' gaat over VISlessen op school. In 'De specialist' lles je alles over karpervissen in het voorjaar. Daarnaast krijg je een aantal goede tips en tricks over feedervissen. In 'Mijn mooiste visavontuur' vertelt Luc Heberle over zijn gevangen mega-schubkarper. Professor Gerard vertelt alles de verschillende bekken die een vis heeft.

Vlogger van de maand

VIS TV-presentator Daniël Weijers bekijkt en beschrijft in de rubriek 'Vlogger van de maand' de YouTube-filmpjes BroFishing. Dave en Alex maken supergezellige video’s en laten zien dat vissen het allerleukste is met je vismaten! Ze vangen mooie vissen in woonwijken en stadswateren. Zeker een kanaal om je op te abonneren.

Vette vissen

In de afgelopen maanden zijn er weer enorm veel vangstfoto's ingestuurd en een deel daarvan zie je terug in de rubriek 'Vette vissen' en op de achterzijde van het magazine. Zorg ervoor dat de vis goed nat blijft en schoon op de foto staat bij het fotograferen van je vangst. Bij grotere vissen gebruik je altijd een (natte!) onthaakmat. Nadat je de foto hebt genomen, zet je de vis zo snel mogelijk en voorzichtig terug in het water.Voor wie is Stekkie magazine?

Het Stekkie Magazine is gericht op jongeren van ongeveer 8 tot 14 jaar. Het magazine wordt vier keer per jaar gratis toegestuurd aan houders van een JeugdVISpas of jeugdvergunning. De laatste categorie moet echter bij Sportvisserij Nederland bekend zijn, dus registratie is vereist via de gratis online jeugdvergunning of door de vergunninghouder in te voeren via HSV Leden. Stekkie-lezers krijgen tips over het vissen op verschillende vissoorten, waarbij altijd veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de vis."

Bekijk hier de laatste Stekkie video:


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.