Vis & water

Team Maver Zammataro pakt de leiding bij de Top Teamcompetitie Dobbervissen

1643
14 mei 2024

Afgelopen weekend werden de eerste twee wedstrijden van de Top Teamcompetitie Dobbervissen gehouden aan het Beukerskanaal bij Steenwijk. Team Maver Zammataro staat momenteel bovenaan in het klassement, maar de verschillen zijn klein. Met nog vier wedstrijden te gaan, is de competitie verre van beslist.

De elf deelnemende teams kregen uitdagende omstandigheden voorgeschoteld, want de vangsten vielen op zaterdag en zondag tegen. Met de vangst van enkele brasems streed je al snel mee voor de vakwinst. Daarom gokten verreweg de meest van de 55 wedstrijdcracks op minstens één afstand vol voor de brasem, terwijl in de tussentijd op andere afstanden zoveel mogelijk kleine witvis, schele pos en baarsjes werden gevangen.

 

Top-3 tussenstand teams

  1. Team Maver Zammataro, 41 punten;
  2. HSV de Karper Voerendaal, 42 punten;
  3. EVEZET Nederland, 45 punten.


Top-3 tussenstand individueel

  1. Stefan Altena, 3 punten;
  2. Daan van Wylick, 4 punten;
  3. Dennis Hooyman, 4 punten.

Volgende wedstrijd

De TTC Dobber gaat verder op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. De elf teams treffen elkaar dan op de Lage Vaart. De complete vak- en teamuitslagen van afgelopen weekend vind je hier terug.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.