Vis & water

Visblad TV - voor goud naar Zeeland

21 mei 2015

Van 6 tot 12 juli vormt het Zeeuwse Kanaal Gent-Terneuzen het decor voor de vijfde editie van het WK Feedervissen. Ter voorbereiding heeft ons nationale feederteam zijn eerste, weliswaar officieuze, trainingen inmiddels gevist. Benieuwd naar hoe onze mannen een greep naar het goud gaan doen, bezocht Hét Visblad een van de trainingen aan dit machtige water. We lieten de camera van Visblad TV maar meteen meedraaien.

Vastgezogen in de Zeeuwse klei en geteisterd door heftige hagelbuien zitten ze daar: Peter van der Willik en Marco Hofman – twee leden van ons zeskoppige nationale feederteam. Het is voor hen de eerste kennismaking met dit grote scheepvaartkanaal waar tussen maandag 6 en zondag 12 juli het WK Feeder wordt gevist. Ondanks het barre weer vandaag, zitten beide heren al sinds het ochtendgloren te vissen wanneer onze cameraploeg arriveert. Lange uren en ook nog eens zonder paraplu, omdat zo’n regenscherm nauwkeurig werpen erg lastig maakt. We hebben hier met echte bikkels te maken.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

--> meer Visblad TV

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.