Vis & water

Roofvissen: op pad met DJ Partyraiser

12 okt 2021

Zijn naam is Wesley van Swol (43) maar de meesten zullen hem vooral kennen onder pseudoniem DJ Partyraiser – een van de bekendste hardcore-DJ’s van Nederland. En je raadt het al: hij vist, bloedfanatiek. Door de coronamaatregelen in de evenementenbranche heeft hij qua werk geen leuke anderhalf jaar achter de rug. Maar die malaise zorgde wel dat het visvirus voor 200% terugkwam.

Ruim 300.000 volgers op Facebook en 150.000 op Instagram: DJ Partyraiser is bepaald geen kleine jongen in de hardcore scene. Maar via zijn ‘Insta’ ontdekten we ook zijn passie voor de hengelsport. Foto’s van Wesley achter de draaitafel worden afgewisseld met dikke metersnoeken, vette baarzen en oude-doosvisfoto’s. Dat is ook niet zo vreemd: Wesley maakt muziek sinds 1992, draait sinds 1993, maar vissen doet-ie al sinds 1980.

Lees hier het volledige artikel.

> Meer roofvissen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.