Inschrijven                                                           

Selectiewedstrijden NK Streetfishing 2021

Hier kun je je inschrijven voor één van de selectiewedstrijden voor het NK Streetfishing 2021. Ieder koppel heeft de kans om zich via één selectiewedstrijd naar keuze te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap Streetfishing 2021.
Wanneer je bent ingeschreven ontvangt je per e-mail een bevestiging.

Het opgeven is gemakkelijk. Vul onderstaand formulier in om je samen met jouw teamgenoot in te schrijven voor één van de selectiewedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap Streetfishing 2021. Mocht je vragen hebben over het inschrijven, neem gerust contact met ons op via wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.

Geheel loodvrij
Een belangrijk aandachtspunt dit jaar is dat zowel de selectiewedstrijden als het NK en WK geheel loodvrij worden gevist. Elk deelnemend team ontvangt een door Sportvisserij Nederland samengesteld loodvrij pakket, waar de koppels al gebruik van kunnen maken tijdens hun voorbereidingen en trainingen. Voor het geval het pakket opraakt, levert Sportvisserij Nederland een lijst aan waar deze materialen door jullie zelf besteld kan worden.

Het programma van de selectiewedstrijden is als volgt:

10-07-2021, Rotterdam
19-09-2021, Sneek
26-09-2021, Groningen en Zaandam
02-10-2021, Zwolle
03-10-2021, Nieuwegein

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide