Inschrijven                                                           

Selectiewedstrijden NK Streetfishing 2024

Hier kun je je inschrijven voor de selectiewedstrijden voor het NK Streetfishing 2024.

Het opgeven is gemakkelijk. Vul onderstaand formulier in om je samen met jouw teamgenoot in te schrijven voor de selectiewedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap Streetfishing 2024. Mocht je vragen hebben over het inschrijven, neem gerust contact met ons op via wedstrijden@sportvisserijnederland.nl. Wanneer je bent ingeschreven ontvangt je per e-mail een bevestiging.

Let op: 

Een koppel mag meedoen aan alle selectiewedstrijden en kan zich bij iedere selectiewedstrijd kwalificeren. Per selectiewedstrijd plaatst de top 5 zich in ieder geval voor het NK Streetfishing 2024. Indien een koppel zich in de top 5 heeft gevist bij een kwalificatie wedstrijd (en dus gekwalificeerd is) en zich bij een volgende selectiewedstrijd wederom in de top 5 vist, gaat deze kwalificatie plek, op basis van de uitslag, naar het volgende koppel. Dat koppel wordt dan benaderd voor deelname aan het NK. De overige beschikbare plaatsen voor het NK worden naar ratio berekend.

Per selectiewedstrijd kunnen 50 koppels mee doen, dus schrijf je snel in! Vol = vol. 

Om deel te kunnen nemen aan de selectie, dien je in bezit te zijn van de Score Fishing App. Deze moet je zelf downloaden op je telefoon. Let op: vul hieronder hetzelfde emailadres in die ook gebruikt wordt in de Score Fishing App.

Loodvrij
Het vissen met loodvrije materialen is verplicht. Kunstaas dat lood bevat mag niet gebruikt worden EN niet voor handen zijn tijdens de wedstrijd (mag je dus niet bij je hebben). Voorafgaand aan de wedstrijd worden een aantal koppels steekproefsgewijs gecontroleerd. Indien na controle vast is komen te staan dat gebruik wordt gemaakt van lood of dat lood voorhanden is, kan een controleur alsnog overgaan tot diskwalificatie.
Deelnemer 1
Deelnemer 2

Kosten, privacy statement, wedstrijdreglement en en exoneratiebeding:

- Alle wedstrijden verlopen volgens de laatste versies van het Protocol veilig sporten van NOC*NSF en het Protocol verantwoord vissen van Sportvisserij Nederland.
- Het inschrijfgeld voor een selectiewedstrijd voor het NK Streetfishing 2024 bedraagt €30,- per koppel.
- Het inschrijfgeld wordt betaald door middel van een automatische incasso van Sportvisserij Nederland.
- Deelnemers aan de selectiewedstrijden mogen allen, ongeacht nationaliteit, meedoen. Wel dient men in bezit te zijn van een geldige VISpas. Let op: plaatsing voor het NK kan alleen met een Nederlandse nationaliteit.
- Plaatsing per locatie geschiedt op basis van binnenkomst van het inschrijfformulier.
- Op elke locatie geldt een maximum van 50 koppels. Vol = vol.
- Elk koppel kan zich inschrijven voor meerdere selectiewedstrijden. De selectiewedstrijden zijn federatie grensoverschrijdend, wat betekent dat je niet lid hoeft te zijn van een vereniging van de desbetreffende organiserende federatie.
- Als koppel kan je je bij één selectiewedstrijd kwalificeren. Wanneer je als koppel je ook kwalificeert bij een andere selectiewedstrijd, dan wordt op basis van de uitslag doorgeteld.
- Aanvullende informatie met betrekking tot de selectiewedstrijd waarvoor je je als koppel hebt ingeschreven, ontvang je via één van de federaties.

Privacy statement

Exoneratiebeding

Het wedstrijdreglement per locatie:
Groningen
Utrecht
Dordrecht
Zaandam
Kampen
Sneek

Let op: de bevestiging van de inschrijving wordt alleen gestuurd naar het eerst opgegeven emailadres (deelnemer 1).
Wij verzoeken deze deelnemer vriendelijk de bevestiging door te sturen naar de andere koppelmaat.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.