Inschrijven                                                           

Selectiewedstrijden NK Streetfishing 2023

Hier kun je je inschrijven voor de selectiewedstrijden voor het NK Streetfishing 2023. Ieder koppel heeft de kans om zich via één van de selectiewedstrijden te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap Streetfishing 2023 (let op: je mag meedoen aan alle selectiewedstrijden, maar kan je maar één keer kwalificeren). 

Het opgeven is gemakkelijk. Vul onderstaand formulier in om je samen met jouw teamgenoot in te schrijven voor de selectiewedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap Streetfishing 2023. Mocht je vragen hebben over het inschrijven, neem gerust contact met ons op via wedstrijden@sportvisserijnederland.nl. Wanneer je bent ingeschreven ontvangt je per e-mail een bevestiging.

Per selectiewedstrijd kunnen 50 koppels mee doen, dus schrijf je snel in! Vol = vol. 

Om deel te kunnen nemen aan de selectie, dien je in bezit te zijn van de Score Fishing App. Deze moet je zelf downloaden op je telefoon. Let op: vul hieronder hetzelfde emailadres in die ook gebruikt wordt in de Score Fishing App.

Loodvrij
Alle wedstrijden, zowel de selectiewedstrijden als het Nederlands Kampioenschap, moeten met loodalternatieven (loodvrije materialen) gevist worden. 

Het programma van de selectiewedstrijden is als volgt:
  • wordt vervolgd.
Inschrijving opent naar verwachting in mei 2023.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide