5e Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2021

Datum Zaterdag 11 december 2021, 00:00 t/m zaterdag 11 december 2021, 00:00
Inschrijfgeld Lidmaatschap vereist
Plaats Westkapelle - Zoutelande
Wedstrijd Nationaal
Water Zout
Sportvisserij type Zeevissen
Doelgroep Heren, dames, junioren, jeugd
Organisator(en) Sportvisserij Nederland
Locatie

De Nationale Teamcompetitie Kustvissen bestaat uit 5 wedstrijden waarbij in 5 vakken wordt gevist. Er wordt een afzonderlijke individueel- en teamklassement opgemaakt.

Het individueel eindklassement wordt bepaald door de beste 4 individuele wedstrijd klasseringen bij elkaar op te tellen. De deelnemer met het laagste aantal klassementspunten is winnaar en mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Kustvissen individueel noemen.

Het eindklassement voor teams wordt bepaald door op iedere wedstrijddag de vier beste individuele klassementsposities bij elkaar op te tellen. Deze vijf verkregen klassementspunten van een team worden bij elkaar opgeteld. Het team dat het laagste aantal klassementspunten heeft, is winnaar van de Nationale Teamcompetitie Kustvissen en mag zich een jaar lang Nederlands kampioen noemen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.