Vaderdagactie: uniek sportvispakket voor maar 12,50 euro! UITVERKOCHT

4664
08 jun 2016

Op 19 juni is het weer vaderdag. Ons motto: vissende vaders moet je verwennen! En laten we nu NET een belachelijk mooie aanbieding voor je hebben, waarmee je vissende vader (of man) absoluut in z'n nopjes zal zijn!

UPDATE 13/6: Het is gebeurd, het zit erop: er zijn 300 pakketten besteld. Ze zijn helaas HELEMAAL OP en daardoor vanaf vandaag 13/6 niet meer online te bestellen.

Dit unieke sportvispakket bevat de originele Sportvisserij Nederland cap (blauw), de unieke Tekenpas, praktische VISpasmap XL en het handige MijnVISmaat meetlintje.

Normaal betaal je voor deze set 17,95 euro, maar speciaal voor Vaderdag bieden we het pakket aan voor maar 12,50 euro inclusief verzendkosten. Koopje dus!

Let op: OP = OP!


Ook leuk: Hét Visblad abonnement + kado

Ook leuk voor papa! Voor slechts 12,95 euro per jaar krijgt hij iedere maand Hét Visblad - boordevol nieuws en interessante reportages over de sportvisserij in Nederland - thuisbezorgd. Plus een welkomstgeschenk!

Klik hier om direct een abonnement aan te vragen en kies meteen zijn cadeau!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide