Geen marathon uitzending Fish O Mania

4528
08 jul 2016

Na twee succesvolle live-marathonuitzendingen van Fish ‘O’ Mania in 2014 en 2015 op RTL-7, moeten wij de fervente kijkers, die ons al wekenlang vroegen of zij opnieuw een prachtige visdag voor de televisie kunnen beleven, helaas teleurstellen.

Er komt dit jaar namelijk geen hele dag Fish ‘O’ Mania op RTL-7, wel een half uur Vis TV Presents Fish ‘O’ Mania 2016 op zondag 14 augustus van 9.00 tot 9.30 uur op deze zender.

Dit heeft alles te maken met het feit dat deze prestigieuze viswedstrijd op zondag totaal is veranderd. Niet meer alleen acht landen met elk twee topvissers aan die wat futuristisch aandoende ronde visvijver met de naam Arena en van minuut tot minuut gevolgd door bijna ontelbaar veel camera’s. Maar, vooral aandacht voor de 32 Engelse qualifiers die zich via verschillende wedstrijden in het land hebben geplaatst voor dit bijzondere evenement, maar dit jaar verdeeld zijn over twee andere vijvers dan die Arena. Tegelijkertijd wordt er ook in de Arena gevist, maar dan door gekwalificeerde junioren en dames en zes vissers uit zes verschillende landen, te weten Engeland, België, Italië, Duitsland. Frankrijk en… natuurlijk Nederland.

Namens ons land evenals de twee voorgaande jaren Jurgen Spierings die onze driekleur nu alleen in z’n eentje moet verdedigen. Iets wat wij gezien de vorige resultaten waarbij ons land tweemaal tweede werd vanzelfsprekend wel aan Jurgen kunnen overlaten.
Fish ‘O’ Mania wordt weliswaar deels ( alleen Britten ) al op vrijdag 8 juli zonder publiek en uitzending gevist, maar op zaterdag 9 met camera’s en met Jurgen Spierings en zoals eerder aangegeven te zien op zondag 14 augustus van 9.00 – 9.30 uur in Vis TV Presents Fish ‘O’ Mania 2016.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide