Waar blijft mijn VISpas? Ik ben mijn VISpas kwijt, wat nu? En meer veelgestelde vragen...

6977
26 aug 2016

Over de VISpas komen geregeld vragen binnen bij Sportvisserij Nederland, zoals 'Waar blijft mijn VISpas? Wanneer krijg ik mijn nachtvis-sticker? Ik wil opzeggen, waar moet ik dat doen? Ik ben verhuisd, wat nu? Hoe vraag ik de dubbele afdracht retour?'

Allemaal vragen waarvan het antwoord snel een eenvoudig online te vinden is in onze Veel Gestelde Vragen rubriek.

Waar blijft mijn VISpas?

Leden die onlangs een nieuwe VISpas hebben besteld, en hiervoor een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) hebben ontvangen (online of in de winkel), kunnen de status van hun bestelling bekijken via “status aanvraag”.

-> Mocht je je VISpas niet op tijd ontvangen hebben, neem dan contact op met je vereniging of stuur een mail naar vispas@sportvisserijnederland.nl

Nachtvis- en/of derdehengelsticker

Als je online een Nachtvis- of Derdehengel toestemming koopt, ontvang je normaal gesproken binnen drie weken de sticker thuis. Het tijdelijke document dat je per mail ontvangt, is maximaal één maand geldig. Hiermee mag je direct vissen.

Let op: deze wordt separaat van de VISpas(sen) verstuurd.

Mocht je je sticker niet op tijd ontvangen hebben, stuur dan een mail met je persoonlijke gegevens (adres, geboortedatum en bij voorkeur ook je Vispasnummer) naar nachtvissenderdehengel@vispas.nl

Hoe kan ik beter leren vissen?

De beste tips, informatie, downloads, tekeningen en filmpjes om beter te leren vissen vind je onder meer op:

  • De website www.vissendoejezo.nl, met allerlei tips, knopen, filmpjes over verschillende vistechnieken.
  • www.hetvisblad.nl, de online editie van Het Visblad met video's en tips & trics
  • Vraag het Ed Stoop zelf op zijn eigen Facebook pagina
  • Voor de jeugdigen onder ons is er Stekkie.nl, het online platform voor de viskids.
  • Neem vooral eens contact op met je hengelsportvereniging; vaak organiseren zijn van alles op het gebied van sportvissen/ leren vissen.
  • Loop binnen bij de hengelsportwinkel voor tips over materialen en stekken van de specialisten.

Contact

-> Lees hier meer Veel gestelde vragen en antwoorden (kies een rubriek). Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via ons contactformulier of via onze social media.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide