Visplanner: zo werkt het (instructievideo)

8028
03 dec 2015

Steeds meer sportvissers kiezen voor de VISplanner app in combinatie met de VISpas en nemen de lijst(en) van viswateren, de dikke boekjes, niet meer mee naar de waterkant. In deze video wat handige tips voor het gebruik van de VISplanner.

Deze video vormt een goede basis voor vissers die met de VISplanner aan de slag willen gaan, maar is ook zeker nuttig voor fervente gebruikers. Onduidelijkheden bij controle aan de waterkant kunnen ondervangen worden door het bekijken van deze video. Zowel de app als de website komen aan bod en de meest gestelde vragen worden beantwoord.
De VISplanner wordt regelmatig verbeterd en aangepast en is beschikbaar als website (www.visplanner.nl) en als app voor Google Play en AppStore. Voor gebruikers van andere platforms is de mobiele website beschikbaar (m.visplanner.nl).

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.