Cursus Controle Visdocumenten weer van start

4049
27 sep 2016

In de maanden oktober en november wordt door Sportvisserij Nederland een serie van 5 cursussen Controle Visdocumenten georganiseerd. Meld je gratis aan!

Deze eendaagse cursus controle visdocumenten is bestemd is voor vrijwilligers die zich als gecertificeerd controleur willen inzetten voor hun hengelsportvereniging of federatie. Inschrijven voor deze cursus is nog mogelijk.

VISpas en Controleteam


Je maakt tijdens de cursus kennis met het stelsel van visserijregels, sportvisdocumenten en voorwaarden gebruik VISpas. Ook leer je hoe controleacties worden georganiseerd, welke afspraken je maakt met je controleteam om een goede en vooral efficiënte controle uit te voeren. Op de cursusdag worden ook hulpmiddelen aangereikt om je sociale vaardigheden bij controle aan de waterkant te vergroten.

Je taak als controleur


Je taak als controleur sportvisserij is natuurlijk op de eerste plaats gericht op de controle van de juiste visdocumenten op de wateren van jouw vereniging of federatie. Hierbij controleer je namens je vereniging op de naleving van de visserijregels, de voorwaarden Gebruik VISpas en de specifieke verenigingsvoorwaarden.

Als controleur sportvisserij ben je daarbij uiteraard het gezicht (ambassadeur) van de hengelsport. Tijdens een dergelijk contactmoment zien sportvissers echter ook de kans om jou vragen te stellen over het stelsel van visdocumenten, het viswater, de visstand en zaken waaraan zij zich storen of die niet duidelijk zijn. Tijdens de cursus voorzien we je van de nodige informatie en beantwoorden we je vragen.

Meer informatie over de cursus tref je aan op onze website.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide