Verenigingsrapportage controlesysteem RCS

5122
04 sep 2015

Met de introductie van het Registratiesysteem voor Controleurs Sportvisserij (RCS) in 2013, is in 2014 in een volledig jaar geregistreerd in het RCS door de controleurs sportvisserij.

Het RCS (www.controlesportvisserij.nl) biedt de Controleur Sportvisserij de mogelijkheid om de resultaten en bevindingen van de controlerondes digitaal vast te leggen, in te zien en overzichten te maken. Evaluatie van de gegevens levert belangrijke informatie op voor jouw hengelsportvereniging om maatregelen te nemen om o.a. het bezit van de VISpas te bevorderen, overtredingen aan de waterkant te verminderen en de bezoeken van leden aan je viswateren te evalueren.

In deze download (pdf) tref je de Landelijke resultaten 2014 van RCS aan. Voor jouw eigen vereniging kun je deze ook vervaardigen, zelfs per water en per geconstateerde overtreding. Elke beheerder van een vereniging heeft de benodigde inlogcodes in zijn bezit om ook zelf overzichten te maken van controles op verenigingsviswateren.

Gratis cursus Controle Visdocumenten

Dit najaar wordt er weer een serie van 5 cursussen Controle Visdocumenten georganiseerd, bestemd voor aanstaande controleurs. De cursussen zijn gratis voor vrijwilligers van aangesloten verenigingen. Meer informatie: www.sportvisserijnederland.nl/hsv-service/controle/cursussen/

Inschrijven voor de cursus is nog mogelijk en kan direct online: www.sportvisserijnederland.nl/hsv-service/controle/cursussen/cursus-inschrijving.html

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.