Eerste Topsportgala groot succes

5047
28 nov 2016

Afgelopen zaterdag is voor het eerst in de historie het Sportvisserij Nederland Topsportgala gehouden. De officiële afsluiting van het (zoete) wedstrijdseizoen waarbij de prijzen werden uitgereikt. Een schitterende avond op Papendal waar de creme de la creme van de wedstrijdvisserij aanwezig was.

Sportvisserij Nederland organiseert voor het zoetwatervissen verschillende nationale wedstrijden en competities gedurende een seizoen. Om het huldigen van de winnaars wat meer cachet te geven en wedstrijdvissen neer te zetten als evenement, is dit jaar het topsportgala geïntroduceerd. Een avond waarop alle (inter)nationale wedstrijdvissers in nette kleding hun prijzen ontvangen. Het werd een schitterende avond. De presentatie lag in handen van Marco Kraal en ook Ed Stoop leverde op afstand (door middel van filmpjes) zijn bijdrage.

Teamcompetities

Dit jaar werden voor het eerst twee teamcompetities georganiseerd. Zowel voor de senioren als voor de Dames + U20 categorie. Na afloop van de wedstrijden waren er geen prijsuitreikingen meer, zodat alles opgespaard was voor het Topsportgala. Voor bijna 400 man publiek mochten zij hun bekers, medailles en bloemen in ontvangst nemen.


Winnaars EVEZET Nationale Teamcompetitie Senioren en Dames + U20


Overige wedstrijden

Ook de huldigingen van de Open Nationaal Kampioenschappen en de EVEZET Nationale Topcompetitie Feeder stonden op het programma. Iedere prijswinnaar kreeg zijn/haar moment of fame op het podium in topsportcentrum Papendal. Terwijl tussentijds een spetterend optreden werd verzocht van percussie met led-poi visuele effecten. Al met al een avondvullend programma dat zeker voor herhaling vatbaar is. Tot volgend jaar.


Act percussie met led-poi effecten

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.