Nieuw visprogramma: Big Fish Klaas (video)

14503
23 dec 2016

Vanaf maandag 9 januari is Klaas van der Eerden wekelijks te zien met een eigen visprogramma bij AVROTROS: Big Fish Klaas. Van der Eerden reist met telkens een andere vissende BN’er naar de mooiste visplekken ter wereld. Big Fish Klaas is vanaf maandag 9 januari wekelijks te zien om 22.10 uur op NPO 3.

Vissen is de grootste hobby van Klaas, dit programma is hem dan ook op het lijf geschreven: “Het presenteren van Big Fish Klaas is voor mij een natte droom die uitkomt.”

Check de promo:



In de eerste aflevering van Big Fish Klaas is te zien hoe hij met Jan Versteegh op zoek gaat naar de grootste snoeken in Zweden. Met Douwe Bob reist Klaas naar IJsland; het land dat Douwe ‘douze points’ gaf tijdens het Eurovisie Songfestival. Het vliegvissen dat de mannen daar hebben gedaan is inmiddels de nieuwe hobby van Klaas. “Ik heb inmiddels zelfs vliegvisles gevolgd!” 

De andere landen die Klaas, zelf een fanatieke sportvisser, bezoekt zijn Kaapverdië met Mr Polska, Costa Rica met Quintis Ristie en Canada met Roué Verveer. Met Jeroen van der Boom gaat Klaas achter de heilbot aan in Noorwegen.

In de rubriek 'Spraakwater' van Hét Visblad (.pdf) kon je al veel lezen over het programma.

Check ook:



Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.