Big Fish Klaas met Douwe Bob in IJsland gemist? (video)

6826
17 jan 2017

Gisteravond was alweer de tweede aflevering van Big Fish Klaas te zien. In deze uitzending reist Klaas samen met Douwe Bob af naar het schitterende IJsland. Bekijk nu de hele uitzending gratis terug op Uitzending gemist!

-> Klik hier om de hele uitzending terug te kijken op Uitzending Gemist (video)


Klaas in RTL Live

Gister was Big Fish Klaas presentator Klaas van der Eerden te gast bij het RTL-programma RTL Live. In het fragment vraag presentator Albert Verlinde hem het hemd van het lijf over het programma van Klaas:Aflevering 2: Douwe Bob in IJsland

Klaas en Douwe Bob gaan onder andere vliegvissen in een prachtig IJslands landschap. Hoewel beide heren weinig vliegviservaring hebben, is het doel om een beekridder aan de vliegenlat te vangen. Of het ze lukt zie je vanavond! Klaas is in ieder geval meteen hooked aan het vliegvissen. 'Na deze opnamen heb ik direct een vliegvisuitrustig gekocht en lessen gevolgd', vertelde hij eerder al in een interview in Hét Visblad.

Verder gaan Douwe en Klaas ook de zee op. Vanaf de boot proberen ze enkele kapitale kabeljauwen te vangen. Kijk hieronder alvast enkele fragmenten van de uitzending van komende avond.

-> Klik hier om de tweede uitzending terug te kijken

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.