Kijktip: Big Fish Klaas (video)

4202
09 jan 2017

Vanavond is het zover: de eerste aflevering van Big Fish Klaas. In deze uitzending reist Klaas met BNN-presentator Jan Versteegh naar Zweden om achter de grote snoeken aan te gaan. Stem dus om 22:10 je tv af op NPO 3!

De komende zes weken is Klaas elke maandagavond te zien in zijn programma Big Fish Klaas. Elke week reist hij met een andere bekende Nederlander naar de mooiste visplekken ter wereld.

In aanloop naar de eerste uitzending was de presentator te gast in verschillende televisie- en radioprogramma's. Zo zat Klaas samen met Jan Versteegh aan tafel bij de talkshow van Eva Jinek, mocht hij aanschuiven bij de dames van Koffietijd en was hij te horen op Radio 2 en Radio 538.Vanmorgen vroeg was Klaas te gast in de studio van ’s lands best beluisterde ochtendshow. Het stuk met Edwin Evers bekijk je hier. Na Radio 538 kon Klaas meteen door naar de dames van Koffietijd. Dit item is hier terug te vinden (registreren verplicht). Ook bij Gijs Stavenman op Radio 2 vertelde Klaas vol passie over zijn nieuwe programma en zijn hobby. Het item bij Eva Jinek van afgelopen vrijdag kijk je hier terug.Vrouwelijke vissers

Of er ook een tweede seizoen komt is nog niet zeker. Als het aan Klaas ligt in ieder geval wel. Hij heeft al aangegeven in de tweede reeks ook met vrouwelijke BN´ers op pad te willen om op visavontuur te gaan.

Hieronder check je alvast de promo voor vanavond:


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.