Big Fish Klaas afl 6: met Quintis Ristie naar Costa Rica gemist?

4353
16 feb 2017

Op maandag 13 februari 2017 was de Surinaams-Nederlandse presentator en entertainer Quintis Ristie te zien in alweer de laatste aflevering van het TV programma ‘Big fish Klaas’. In het TV programma reist Klaas van der Eerden met telkens een andere vissende BN’er naar de mooiste visplekken ter wereld.

In deze aflevering gingen de heren in Costa Rica achter de prachtige roosterfish aan. En dat was beslist niet de enige vissoort die ze tegenkwamen.


Hieronder enkele fragmenten:Gerelateerde berichten
07 feb 2017 Big Fish Klaas gemist? Haaien en wahoo met Mr Polska in Kaapverdië (video) 5441 Gisteravond was alweer de vijfde aflevering van Big Fish Klaas te zien. Dit keer ging Klaas van der Eerden samen met rapper Mr. Polska naar Kaapverdië, op zoek naar haaien en de spectaculaire wahoo. 31 jan 2017 Heilbot in Big Fish Klaas gemist? (video) 6553 Gister kon je de vierde aflevering van Big Fish Klaas zien op NPO3. Dit keer reisde hij samen met zanger Jeroen van der Boom naar het prachtige Noorwegen. In dit visland bij uitstek gaan de twee achter de meest indrukwekkende vis van de noordelijke zeeën aan: heilbot. Bekijk nu de uitzending gratis terug! 24 jan 2017 Terugkijken: Big Fish Klaas - Chinook zalm en steur (video) 11322 Big Fish Klaas reist in de derde aflevering met cabaretier Roue Verveer naar Canada. In de wereldberoemde Fraser River gaan ze onder andere achter de machtige steuren aan. Het lever prachtige beelden op. Bekijk nu de uitzending terug. 17 jan 2017 Big Fish Klaas met Douwe Bob in IJsland gemist? (video) 6939 Gisteravond was alweer de tweede aflevering van Big Fish Klaas te zien. In deze uitzending reist Klaas samen met Douwe Bob af naar het schitterende IJsland. Bekijk nu de hele uitzending gratis terug op Uitzending gemist! 10 jan 2017 Eerste uitzending Big Fish Klaas gemist? (video) 18343 In de eerste aflevering reist Klaas samen met BNN-presentator en zanger Jan Versteegh naar Zweden om achter grote snoeken aan te gaan. Aflevering 1 is nu online terug te kijken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.