Nieuwe gezichten bij Sportvisserij Nederland

4640
04 apr 2017

Er is de afgelopen tijd een aantal wijzigingen geweest in het personeelsbestand van Sportvisserij Nederland. Zo heeft het secretariaat een nieuwe medewerker erbij in verband met de pensionering van een oudgediende en is de afdeling communicatie versterkt.

(foto: Maikel Stegeman (28), per april facilitair medewerker)

Na 42 jaar dienstverband heeft het bedrijf gistermiddag afscheid genomen van Wim Pindus. Hij gaat genieten van een verdiend pensioen. Met 42 jaar aan ervaring mag Wim met recht een oudgediende van Sportvisserij Nederland genoemd worden. In 1975 begon hij als chauffeur en pootvisverzorger bij de toenmalige OVB. De laatst jaren zorgde Wim er als facilitair medewerker voor dat de post op tijd de deur uit ging, de voorraden werden aangevuld en reparaties werden verricht.


Na een gezellig afscheidsfeest gaat Wim genieten van een verdiend pensioen.

De opvolger van Wim is de achtentwintigjarige Maikel Stegeman (openingsfoto). Hij heeft na een maandje meekijken inmiddels de taken van Wim overgenomen. Maikel is geen onbekende bij Sportvisserij Nederland. Via zijn opleiding Natuur, Water en Recreatie in Alkmaar liep hij in 2010 al stage in Bilthoven. Daarna werkte Maikel nog een tijdje achter de schermen bij Vis TV en na enkele omzwervingen bij andere bedrijven is hij weer terug bij Sportvisserij Nederland. Hij is een echte allround visser. Zo deed hij in het verleden fanatiek mee aan het NK Snoekbaarsvissen en belaagde hij geregeld de karper, de laatste jaren ligt zijn focus meer op het witvissen.

Op de afdeling communicatie werkt sinds kort Justin Burggraaf. Ook hij is al bekend met de organisatie. Justin liep in 2008 stage bij Hét Visblad via zijn opleiding journalistiek in Zwolle. Zijn werkzaamheden omvatten onder andere het ondersteunen van de Visblad-redactie en het updaten van de online communicatiekanalen van de organisatie. Hij is een verwoed roofvisser die hij het liefst belaagt vanuit zijn eigen bootje.


Justin versterkt de communicatie-afdeling.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.