Nog enkele plaatsen vrij Cursus Controle Visdocumenten

4418
18 apr 2017

Heb jij een passie voor het controleren van visdocumenten op jouw verenigingswater? Wil jij bij je hengelsportvereniging het controleteam versterken? Geef je dan op voor de Cursus Controle Visdocumenten van 2 mei (in Stein-Urmond), 9 mei (‘s-Hertogen Bosch) of 18 mei in Bilthoven. Er zijn nog een aantal plaatsten vrij. Deze cursus is gratis voor vrijwilligers van de aangesloten hengelsportvereniging.

De Cursus Controle Sportvisserij is een eendaagse cursus, bestemd voor (aanstaande) controleurs van hengelsportverenigingen. Je maakt tijdens de cursus kennis met het stelsel van visserijregels, sportvisdocumenten, voorwaarden gebruik VISpas en handvatten voor je sociale vaardigheden bij controle aan de waterkant.

Tijdens de praktijkgerichte cursus leer je ook om het controlemoment aan de waterkant op een goede manier vooral een prettige manier te laten verlopen.

Ambassadeur sportvisserij


De controleur sportvisserij is uiteraard het gezicht (ambassadeur) van de vereniging. De manier hoe jij controleert, bepaalt vooral of en hoe de sportvisser dat contactmoment ervaart. Je kunt de sportvisser uitleggen over het stelsel van onder andere visdocumenten als (jeugd)VISpas, Jeugdvergunningen en MeeVIStoestemming.  

Inschrijven


Je kunt je direct inschrijven op de website van Sportvisserij Nederland . Een bevestiging van inschrijven en deelname wordt verzonden aan het privé e-mail adres, evenals de leer- en lees instructies voor het huiswerk en het examen.

Meer informatie over de cursus tref je aan op de pagina Controle Visdocumenten van Sportvisserij Nederland

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.