Hengelsport- en Botenbeurs 2017

3967
29 okt 2017

Op 1, 2 en 3 december is de Jaarbeurs Utrecht weer het decor van de Hengelsport- en Botenbeurs. Dit jaar wordt de beurs geopend door niemand minder dan Klaas van der Eerden, presentator van het tv-programma Big Fish Klaas.

Met een vloeroppervlak van 20.000 m², 160 standhouders en jaarlijks gemiddeld 18.000 bezoekers is de Hengelsport- en Botenbeurs een van de grootste hengelsportbeurzen in Europa. Je vindt er de nieuwste producten, interessante aanbiedingen en er zijn talloze demonstraties en lezingen van experts. Bovendien kunnen karpersvissers hun hart ophalen op Carpsquare waar alles op het gebied van boilies, hengels en voerboten is te vinden. 

Bestel online

De beurs vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 december en is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen via hengelsportbeurzen.nl/online-ticket en kosten € 10,50. Jeugdige bezoekers t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.