Aanstaande zondag: landelijke meeting De KSN

3335
20 nov 2017

Aanstaande zondag (26 november) is de landelijke meeting van De Karper Sportvisserij Nederland. karpervissers Bart van Bezouw, Koos Walters en Daniël van Dijk zullen deze gezellige dag opleuken met leerzame en vermakelijke presentaties.

Net als vorig jaar wordt de meeting op zondag georganiseerd. Dit omdat het afgelopen goed is bevallen. We hebben minder ‘last’ van Sinterklaasintochten en sportende kinderen.

De meeting wordt gehouden in de ‘Autogrill De Meern’ (nabij Utrecht). De deuren gaan om 12 uur open en het programma start rond de klok van 13 uur! 

Meeting nieuwe stijl


Naast de verplaatsing naar de zondag en de nieuwe locatie is er nog een verandering! Het programma is beknopter dan voorheen en zal nu volledig op de middag plaats vinden. ’s Ochtends kan er dus nog gewoon met het gezin worden ontbeten want vanaf 12.00 uur gaan de deuren van de Autogrill open en kan er o.a. gezellig een cola (of een biertje) worden gescoord i.c.m. een lekker broodje. Het programma is als volgt:

13.00 – Opening
13.20 – Daniël van Dijk
14.40 – Koos Walters
16.00 – Bart van Bezouw


Meer info

Kijk voor meer informatie over de sprekers en het verdere programma op de Karperwereld Online.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.