Stekkie Jeugdparcours: een feest voor vissende kids

3655
22 nov 2017

Voor kinderen wordt een bezoek aan de Hengelsport-en Botenbeurs 2017 extra leuk. Sportvisserij Nederland organiseert met diverse standhouders tijdens deze beurs (1,2 en 3 december) speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar het Stekkie-Jeugdparcours.

Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt jeugd over de Hengelsport- en Botenbeurs en langs verschillende standhouders. Standhouders organiseren een speciale Doe-activiteit voor de kinderen om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij.

Zo kun je een onderlijn maken voor het vissen op snoek, witvis of kunstvliegen binden, kun je je je uitleven op de op de visdrilmachine, diverse VISquizzen doen, je uitleven op twee castingbanen en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VIS TV.

Deelname aan het Stekkie Jeugdparcours is gratis. Bij de entree van de hengelsportbeurs ontvang je een Stekkie Jeugdparcours deelnamekaart. Deze kaart laat je aftekenen bij elke activiteit die je doet.

Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland (stand 72 ) krijg je als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets. 

•Waar: Jaarbeurs Utrecht
•Wanneer: vrijdag 1 t/m zondag 3 december 2017
•Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
•Entree: Kinderen t/m 13 jaar kunnen de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. Volwassenen: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten) / € 13,50 p.p. aan de kassa. http://www.hengelsportbeurzen.nl/nl/online-ticket

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.