Jaarlijkse ledendag De KSN goed bezocht

3162
28 nov 2017

Afgelopen zondag was in AC de Meern de jaarlijkse ledendag voor De Karper Sportvisserij Nederland - in de volksmond De KSN. Met ruim 200 bezoekers was het wederom een succesvolle editie.

Door de grote opkomst was de presentatiezaal goed gevuld tijdens de drie lezingen. Voorzitter Paul Hendrix trapte om 13:00 uur af met een presentatie over de weg die De KSN is ingeslagen en de uitkomsten van de enquête uit het laatste verenigingsblad ‘De Karper’.

Aansluitend volgde een lezing van Daniel van Dijk over zijn prachtige visavonturen in Canada, waarbij zijn verhalen de nodige lachsalvo’s veroorzaakten. Na de pauze waarin ruimte was voor een drankje en het bijkletsen met bekenden, hield Koos Walters een boeiende lezing over karperbeheer, de kweek van karper en de Spiegelkarperprojecten. Een echt ‘studie’-onderwerp waarbij enkele interessante discussies ontstonden. De afsluitende lezing was van Bart van Bezouw, die de aanwezigen trakteerde op een aantal wetenswaardigheden over zijn eigen visserij. Volgens velen een zeer leerzame lezing.

Adviezen en aanbiedingen

Naast de lezingenzaal was er ruimte voor adverteerders van De KSN om de leden te voorzien van adviezen en mooie aanbiedingen. Markerworld verzorgde een fraaie verkoopstand en Jeroen van den Berg van 3D Dieptekaarten gaf tekst en uitleg over het maken van professionele dieptekaarten.

In de eigen De KSN-stand kon je terecht voor alle vragen en kon je de films bekijken van het recente jeugdkamp en de vier wedstrijden van de Topcompetitie Karper 2017. De meeting werd traditiegetrouw afgesloten met een tombola met diverse mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de trouwe sponsoren.

Word lid

Al met al een mooie dag voor De KSN waarop verder kan worden gebouwd voor de toekomst. Een toekomst die voor de karpervisserij alleen kan worden gewaarborgd als vele karpervissers dit blijven ondersteunen. Hoe? Door gewoon lid te worden van De KSN!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.