VISblad TV: met de drijvende broodkorst op karper (video)

10102
22 mrt 2018

Wie dacht dat oppervlaktevissen een typische zomeraangelegenheid is, zit er toch een beetje naast. Juíst het voorjaar (april, mei, juni, als de waterplanten nog niet welig tieren) geldt als dé topperiode om er met een drijvende broodkorst op uit te trekken. In deze nieuwe video gaat presentator Robert de Wilt daarom oppervlaktevissen met Daniël Weyers, met de oldskool drijvende broodkorst.

In de video weten Daniël en Robert de nodige karpers te lokaliseren in een woonwijk in de Bollenstreek. Of het ze ook lukt om de vissen te vangen? Kijk snel de video voor het antwoord! En lees voor nog meer tips voor het korstvissen het bijbehorende artikel op pag. 30 t/m 33 van het aprilnummer van Hét VISblad.

Word abonnee

Elke maand vers sportvisnieuws met de beste tips & tricks? Neem dan nu een jaarabonnement voor maar € 12,95 per jaar en kies je welkomstkado!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.