VISblad TV - soortenjagen tussen de blokken (video)

8801
25 apr 2018

In de nieuwe VISblad TV – behorend bij het meinummer van Hét VISblad dat vanaf morgen (donderdag 26 april) gratis bij álle VISpashouders wordt bezorgd – gaan we soortenjagen tussen de blokken. We zijn dit keer afgereisd naar IJmuiden waar we met Lucas Doef op zoek gaan naar niet alledaagse zeevissoorten.

Gewapend met korte, lichte spinhengels en wat zagers peuteren we met Lucas de spleten en kieren tussen de rotsblokken af, op zoek naar bijzondere zeevissen. Maximale zeevispret met minimale middelen. En iedereen kan het!

Benieuwd wat voor aparte schepsels in deze nieuwe aflevering boven water komen? Check dan snel de video en lees voor meer tips het bijbehorende artikel op pagina 20 t/m 23 van het meinummer. Deze gratis regio-editie valt vanaf morgen bij alle VISpashouders in de bus!Elke maand Hét VISblad ontvangen? Ga dan naar deze pagina en neem voor slechts € 12,95 een jaarabonnement (12 nummers) - inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.