Kom ook naar de ALV op 9 juni op Papendal

6466
06 jun 2018

Op zaterdag 9 juni 2018 houdt Sportvisserij Nederland haar 15de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats bij het NOC*NSF in het Hotel/Conferentiecentrum Papendal, Papendallaan in Arnhem.

Let op: voor deelname (mede i.v.m. de lunch) is aanmelden noodzakelijk. Dat kan per mail, geef hierin het aantal personen aan voor lunchdeelname a.u.b.

Inspiratiedag

’s Ochtends wordt tussen 10:30 en 13:00 uur een bruisende inspiratie dag georganiseerd voor bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen. Er zijn simultaan talrijke presentaties en diverse stands om inspiratie op te doen, nieuwe impulsen te krijgen, kennis te actualiseren en te netwerken met medewerkers en bestuurders van Sportvisserij Nederland en de federaties.

Er is een grote informatiemarkt met stands over de nieuwste promotiematerialen, controle, karpervijvers, realiseren en betalen van sportvisserijvoorzieningen, bestrijden van waterplantenoverlast, voorkomen van gemeentelijke hengelsportverboden, trainingen voor vrijwilligers, etc. En... u kunt ook nog proberen een visje of een hele grote vis te vangen.


Daarnaast zal de nieuwe voorzitter van Sportvisserij Nederland, Marjan van Kampen, haar visie geven op de toekomst van de hengelsport en is er een presentatie om misstanden binnen uw vereniging te voorkomen.


Marjan van Kampen

Het geheel wordt afgesloten met een heerlijk lunchbuffet (13:00 - 14:00).

Let op: voor deelname (mede i.v.m. de lunch) is aanmelden noodzakelijk. Dat kan per mail, geef hierin het aantal personen aan voor lunchdeelname a.u.b.

Middagprogramma: ledenvergadering

Na de lunch vindt in een meer besloten setting de officiële algemene ledenvergadering plaats. Aan de orde zijn reguliere onderwerpen als jaarverslag, jaarrekening, begroting, het vaststellen van de landelijke afdracht en de (her)verkiezing van bestuursleden. De stukken zijn bij dit bericht weergegeven.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.