Hét VISblad Online juni (video)

4819
24 mei 2018

Driewerf goed nieuws deze week: Hét VISblad verschijnt vandaag, zaterdag is Nationale Hengeldag én het blijft voorlopig prachtig visweer. Alle reden dus om je te laten inspireren door de reportages uit het juninummer. Zo doen we aan streetfishing op het strand, gaan we in de Bollenstreek karperen en witvissen aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Uiteraard beginnen we met de nieuwe VISblad TV: dit keer in Wijk aan Zee met Nathalie van den Berg. Deze charmante dame – inclusief felroze gelakte nagels – laat zien dat ook vrouwen succesvol zijn bij het zeevissen. Nathalie beschikt over de nodige ervaring en geeft je tal van tips. Check snel de video en lees voor nog meer tips het bijbehorende artikel (pag. 20 t/m 23) in Hét VISblad.
Talentvolle karpervissers

Op de zomerse cover van deze maand staan de broertjes Daan en Rick Rota. Deze jonge maar bloedfanatieke karpervissers kwamen we op het spoor dankzij hun mooie vangsten op MijnVISmaat. Al snel bleek dat het twee uiterst gedreven en talentvolle sportvissers zijn en daarom gingen we een dag met ze op stap.


De broertjes Daan en Rick weten de Bollenstreek-karpers goed te vinden.


Van straat naar strand

Doe je aan streetfishing maar wil je eens iets anders dan die drukke stad? Lees dan het zeevisartikel van deze maand. Dennis Nijenhuis combineert zeevissen met streetfishing. Hij vist vanaf het strand met de Carolina rig op bot en vertelt jou precies hoe hij dit aanpakt. Ook Martijn Kuipers combineert twee zaken: deze trucker gebruikt zijn verplichte rusttijden om te roofvissen. Zodra zijn drukke schema het toelaat, parkeert Martijn zijn 18,5 meter lange wagen langs de waterkant en gaat hij snoeken. Voor de roofvisreportage reden wij een dagje met hem mee.Met je spinhengel naar het strand, het kan én het werkt!


Feederen aan het ‘ARK’

Natuurlijk staat er nog veel meer boeiend leesvoer in het juninummer. Zo geeft Gerrit Beekhuizen handvaten voor een succesvolle feedersessie aan het indrukwekkende Amsterdam-Rijnkanaal. Verder bekijken we de potentiële miljoenenbusiness van de zeebaarsvisserij en lees je waarom alle ouders zouden moeten gaan vissen met hun kind. Uiteraard ontbreken ook de overige vaste rubrieken niet.Gerrit geeft zijn belangrijkste tips voor het kolossale Amsterdam-Rijnkanaal.


Word Abonnee

Nog geen abonnee? Word dan voor slechts € 12,95 (twaalf nummers) abonnee van Hét VISblad en ontvang elke maand 68 pagina’s vol visplezier. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.