Kom 18/8 ook naar HET Nickelodeon jeugdvisevent Viskampioen 2018 in Spaarnwoude (gratis toegang!)

7534
19 jul 2018

Op 18 augustus organiseert Sportvisserij Nederland in samenwerking met Nickelodeon het grootste jeugdvisevent OOIT, en wil in het Recreatiegebied Spaarnwoude-Houtrak bij Haarlem. Jij bent van harte welkom om met al je vriendjes, vriendinnetjes en familie langs te komen en de toegang tot het event is gratis!

-> Meld je hier aan!

Het belooft één groot feest te worden met allerlei visactiviteiten zoals witvissen, karpervissen, roofvissen, streetfishing, vliegvissen en zeevissen. Naast alle super gave vis-activiteiten kun je ook op targets schieten met NERF blasters, zijn er grote springkussens en is er een echte Wipe-Out baan. Kortom, hier moet je bij zijn!



Check de promo:



Ontmoet jouw vishelden en check de Viskampioen 2018


Ook zijn Viskid Boaz, Ed Stoop (bekend van VIS TV) en allerlei bekende vissende YouTubers aanwezig en zal Nickelodeon-presentator Bart Boonstra de prijs uitreiken voor de Viskampioen 2018! (Let op: Je kunt alleen viskampioen worden als je op het event aanwezig bent.)



Gratis hengel


*SUPER DEAL* Neem jij vriendjes en vriendinnetjes mee? Dan krijgen jullie allemaal een mooie Stekkie hengel gratis! Het event start op 18 augustus 10:00 uur en is om 16:00 uur afgelopen.

Bereikbaarheid


Het evenemententerrein is prima te belopen vanaf treinstation Halfweg-Zwanenburg (circa 10 minuten). Volg vanaf het station de bordjes richting het event.

Kom je met de auto? Parkeren kan op het festivalterrein, op slechts 100 meter van het evenement! Afhankelijk van welke richting je komt neem je vanaf de N200 of de A200 de afslag Zwanenburg, rijdt vervolgens over de Oude Haarlemmerstraatweg en sla linksaf naar de Wethouder van Essenweg. Hier volg je de borden het evenement.



Voor aanmelding en meer informatie over het jeugdevent ga je naar www.viskampioen2018.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.