Snoekvissen in Nederland met Kanalgratis (video)

4702
13 nov 2018

De nieuwste video van het internationale YouTube-sportviskanaal Kanalgratis draait volledig om het snoekvissen in Nederland – hét snoekparadijs! Deze gave video – met veel vis en fraaie omgevingsbeelden – is in samenwerking met het Fishing in Holland-team gemaakt en is een ‘must see’ voor elke roofvisser.

Door zijn eerdere viservaringen in Nederland – o.a. het gericht vissen op de Nederlandse mega baarzen – hoefde Kanalgratis-presentator Tobias Ekvall niet lang na te denken toen hij door Fishing in Holland werd uitgenodigd om te komen snoeken. Tobias vloog vanuit zijn woonplaats in Zweden naar Nederland om te ervaren hoe goed en leuk de visserij op snoek hier is.

Poldersnoek


Sportvisserij Nederland collega's Pieter Beelen en Daniel Weijers assisteren Tobias op zijn missie om poldersnoeken te vangen. Deze video zit bomvol actie, ‘double hook-ups’, fraaie slow motion beelden van springende snoeken, en dat alles in een typisch Nederlands decor: de polders. In het begin van de video zie je dat Tobias het geluk niet aan zijn kant heeft, maar hij herstelt zich knap en er worden  tijdens de opnames meer dan 20 snoeken gevangen.

De video is Engels gesproken met (optioneel) Duitse ondertiteling. Veel kijkplezier:Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide