Steeds meer verenigingen met een gratis jeugdvergunning!

3735
29 nov 2018

Steeds meer verenigingen besluiten om de gratis online jeugdvergunning aan te bieden. Na een eerste belronde met de verenigingen in het gebied van Sportvisserij Groningen Drenthe heeft inmiddels 75% van deze verenigingen de module voor de online jeugdvergunning geactiveerd! In de komende periode worden meer verenigingen in het hele land gebeld om ze te enthousiasmeren over de gratis jeugdvergunning.

De jeugdvergunning is sinds kort opgenomen in de landelijke Online VISpas Bestelmodule. Heb je als vereniging de online jeugdvergunning geactiveerd, dan komt die automatisch terecht in het overzicht van de te bestellen visdocumenten.

Laagdrempelig

Jaarlijks komen zo’n 200.000 kinderen in aanraking met het vissen via vriendjes, familie of een visles op school. Meestal willen deze kinderen wel vaker vissen, maar is het aanschaffen van een document zoals de JeugdVISpas nog een te grote stap. Via de online jeugdvergunning kunnen deze kids gratis kennismaken met het sportvissen. Na het invullen en downloaden van de jeugdvergunning zijn ze meteen geregistreerd en zichtbaar in HSV Leden. De ingevulde gegevens kan de vereniging gebruiken om met de jeugdvergunninghouders te communiceren, bijvoorbeeld om ze te informeren over leuke jeugdactiviteiten. Ook ontvangen de kinderen vier keer per jaar via Sportvisserij Nederland gratis het Stekkie Magazine en krijgen ze twee keer per jaar een e-mail met informatie over de (Jeugd)VISpas.

Activeren is eenvoudig

Wil jouw vereniging ook zoveel mogelijk kinderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het vissen? Activeer dan de gratis online jeugdvergunning! Neem contact op met Daniël Weijers van Sportvisserij Nederland voor meer informatie en het online zetten van de bestelmodule via dit mailadres of telefonisch via 030-6058442.

Ook verenigingen die geen website hebben via Mijnhengelsportvereniging kunnen de bestelmodule online zetten. Daniël stuurt dan een link om te plaatsen op de website, samen met een afbeelding en een korte uitleg.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.