Eerste VISparel gereed! (video)

4171
18 jun 2019

HSV De Snoekbaars heeft midden in een wijk in Vorden een prachtige visvijver gerealiseerd. Het is een echte VISparel: een viswater in de wijk met goede, veilige visstekken waar jong en oud prima een visje kan vangen. Deze visvijver is de eerste in een serie van VISparels die het afgelopen jaar zijn gerealiseerd door de Sportvisserij Op de Kaart- of kortweg SOK-aanpak.

Hierbij werken verenigingen samen met de federatie en Sportvisserij Nederland gericht aan VISparels in wijken en dorpen met als slogan ‘Iedere wijk zijn eigen VISparel!’ Voorzitter Marcel Dekkers vertelt in de video hoe de vereniging, ondersteund door Hengelsportfederatie Midden Nederland en Sportvisserij Nederland dit voor elkaar heeft gekregen. In juli 2019 zal deze VISparel feestelijk worden geopend door één van de wethouders van Vorden, waarbij tevens twee schoolklassen van een basisschool uit de wijk aanwezig zullen zijn. Zij zijn de eerste klassen die na een visles hier hun visexcursie beleven. Kortom: één groot feest!Wil je met jouw vereniging ook aan de slag om één of meer VISparels te realiseren? Klik dan hier voor meer informatie of kom naar de landelijke Themadag aanstaande zaterdag in Papendal.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.