Kanalgratis op snoekbaars in Nederland (video)

9967
22 aug 2019

In de nieuwste video van Kanalgratis gaat Tobias Ekvall met Pieter Beelen, medewerker van Sportvisserij Nederland, op snoekbaars vissen in Nederland. De mannen vissen op de rivier de Eem, nabij Amersfoort – een regelrechte hotspot voor snoekbaars en geheel opgenomen in de VISpas!

Presentator Tobias van het internationale YouTube-sportviskanaal Kanalgratis komt vanwege de mooie sportvismogelijkheden vaker naar Nederland. Er worden in deze video veel en mooie snoekbaarzen gevangen. Dit keer geen hight-tech visboot of gespecialiseerde visgids, maar gewoon lekker laagdrempelig vissen vanaf de kant. Onder het motto: ‘Iedereen kan het doen en het hoeft helemaal niet duur te zijn’. Uitstekende promotie van Nederland hengelsportland dus!

Check hier de video:-> Lees meer op Fishing in Holland over onder meer succesvolle loodalternatieven en hoe je fietsend fietsend achter de rovers aan kunt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.