Enzo Knol vangt recordsnoek (video)

8849
07 nov 2019

Nederlands' bekendste vlogger Enzo Knol heeft het visvirus inmiddels flink te pakken. De afgelopen maanden is hij steeds vaker langs de waterkant te zien en deze week ving hij zijn persoonlijke record snoek, waar menig diehard sportvisser jaloers op is.

Samen met Sportvisserij Nederland medewerker Daniël Weijers ging Enzo op zoek naar grote snoek! Met bloemkool. Nieuwsgierig? Bekijk hun avontuur in de kersverse vlog:


Enzo over de vangst: “Een bizarre dag en onvergetelijke dag”!


Gerelateerde berichten
19 sep 2019 Enzo Knol naar de haaien! (video) 6426 In zijn nieuwste vlog gaat YouTuber Enzo Knol achter de haaien aan. Op uitnodiging van Sportvisserij Nederland-medewerker Daniël Weijers stapte de onder de jeugd immens populaire Enzo aan boord van charterboot de Zeearend. Die ging voor anker bij de Oosterscheldekering, waar de heren meerdere haaien voor de camera wisten te krijgen. 03 jul 2019 Karpervissen in nieuwe vlog Enzo Knol! (video) 11582 YouTube-ster Enzo Knol heeft de smaak van het sportvissen aardig te pakken! Na twee toffe ‘roofvisvlogs’ staat sinds vanmiddag 16.00 uur alweer Enzo’s derde ‘visvlog’ online – op zijn eigen YouTube-kanaal, met ruim 2,2 miljoen abonnees. Check gauw deze toffe nieuwe video! 05 jun 2019 Nieuwe 'visvlog' YouTuber Enzo Knol (video) 12457 Nadat YouTube-sensatie Enzo Knol vorig jaar in een van zijn vlogs al ging vissen, gaat hij in zijn allernieuwste vlog opnieuw naar de waterkant. In deze video - die zojuist online is gezet - reist Enzo samen met Sportvisserij Nederland-medewerker Daniël Weijers af naar de Maas voor een heus roofvisavontuur. Dik 75 minuten kijkplezier en spektakel! 25 sep 2018 Youtube-video van Jeremy Frieser nu al ruim 50.000 views (video) 7272 Na YouTuber Enzo Knol weet ook vlogger Jeremy Frieser inmiddels wat vissen is. Samen met Daniël Weyers en Tamme Smit van Sportvisserij Nederland ging hij onlangs vissen in Amsterdam. De video daarvan heeft nu al ruim 50.000 views opgeleverd. 04 sep 2018 Enzo Knol gaat sportvissen! (video) 9685 De razend populaire YouTube ster ging eind augustus op pad met Daniël Weijers en Willem Romeijn van Sportvisserij Nederland. Met zijn drieën gingen ze gezellig een dag streetfishen in Utrecht voor een leuke vlog. Dit om de Nederlandse jeugd te laten zien hoe leuk vissen kan zijn!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.