Streetfishing in Groningen

2934
12 nov 2019

Maar liefst 150 fanatieke sportvissers streden op zaterdag 9 en zondag 10 november in Groningen voor de winst tijdens de allereerste Freestyle Live, een nieuw initiatief van Spro Freestyle, Franks Angeltouren en Sportvisserij Groningen Drenthe.

Nadat de deelnemers op zaterdag in verschillende vooraf aangewezen zones in een straal van 5 tot 30 kilometer rondom Groningen hadden gevist, werd de competitie op zondag vervolgd in het centrum van de stad. Alle deelnemers – uit onder andere Zwitserland, Engeland, Duitsland én Nederland – wisten vis te vangen. Winnaar van dit mooie maar vooral gezellige event werd team Roofmeister, bestaande uit Bart van de Walle en Jeroen Elzinga, gevolgd door team Wiekenzocker. Als derde eindigde team Rock the tock.

De organisatie kijkt terug op een meer dan geslaagde eerste editie van Freestyle Live. Volgend jaar zal het evenement een vervolg krijgen.


Jeroen Elzinga (l) en Bart van de Walle (Team Roofmeister) wonnen de eerste editie van Freestyle Live.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.