Wit- én roofvis in de Biesbosch in aflevering één VIS TV 2020

16997
02 jan 2020

Fans van VIS TV kunnen vanaf aanstaande zondag (09:30, RTL 7) weer genieten van een kersvers seizoen vol visavonturen in eigen land. In aflevering één gaan presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers in de Biesbosch per kano én te voet op zoek naar witvis en roofvis.

Het visavontuur gaat van start op een vroege zomerochtend terwijl de mist nog boven het water hangt. Daniël en Marco varen per kano in alle stilte door een wild begroeide kreek naar hun eerste stek. Daar aangekomen vissen ze met de dobber witvis. Verderop gaan ze opnieuw aan land en vervolgen ze hun weg te voet door de bossen. 

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:Aangekomen aan de oevers van de Nieuwe Merwede schakelt het duo over op feedervissen, waarbij Marco zich speciaal op grote witvis richt. In de zoektocht naar roofvis grijpen de mannen later op de dag naar strakkere hengels en gummi kunstaas. Zou de snoekbaars ook te verleiden zijn?

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

 

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide