Kijktip: nieuwste show Jochem Myjer op SBS 6 (video)

3622
31 dec 2019

Na ruim 300 voorstellingen verspreid door Nederland is de nieuwste show van grappenkoning, fanatiek sportvisser en vaste columnist van Hét VISblad Jochem Myjer morgen (1 januari) voor het eerst te zien op tv. De uitzending is van 20:30 tot 22:30 uur op SBS 6.

Zoals we inmiddels van hem gewend zijn, zit Jochem’s show weer bomvol zelfspot en steengoede imitaties – de perfecte mix om het nieuwe jaar lachend te beginnen. Juist aan sportvissers is het advies om direct vanaf het begin van de tv-uitzending klaar te zitten. Al in de eerste seconden, nog voor hij goed en wel op de planken staat, toont de Leidse cabaretier namelijk weer eens dat hij zijn hobby niet onder stoelen of banken steekt.

Pal aan de Amstel

De opnames voor de tv-uitzending waren op zaterdag 30 november in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam – gelegen pal aan de Amstel. Voor Jochem was het alweer zijn honderdste optreden daar. Na afloop ontving hij daarvoor de felicitaties van Paul van Vliet, Youp van 't Hek en Bert Visscher, drie andere grootheden uit het Nederlands cabaret.

Check hieronder alvast de trailer van Adem in, adem uit:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.