Informatieavonden Samen vissen met bewoners van een zorginstelling’

5480
27 jan 2020

Sportvisserij Nederland, hengelsportfederaties en IVN Natuureducatie starten in februari met informatieavonden voor vrijwilligers van hengelsportverenigingen over het ‘Samen Vissen’-project. Met dit project bezorgen we bewoners van zorginstellingen onder begeleiding een onvergetelijke vismiddag.

Los van het feit dat het enorm leuk en gezellig is om samen met deze ouderen te vissen en hen een prachtige visdag te bezorgen, laat het Samen Vissen-project ook het sociale gezicht en de maatschappelijke functie van de sportvisserij en jouw vereniging zien. Die zichtbaarheid is belangrijk om te zorgen dat sportvissen maatschappelijk geaccepteerd blijft.

Informatieavonden: meld je aan!

Alleen samen met jou kunnen we deze activiteit tot een succes te maken. Daarom organiseren we voor geïnteresseerde verenigingen en vrijwilligers speciale informatieavonden.

Tijdens deze avonden hoor je meer over de aanpak, materialen en vergoedingen die vanuit het project beschikbaar zijn. De avonden worden gehouden van 19:30 tot uiterlijk 22:00 uur op:

  • Donderdag 6 februari bij Sportvisserij Nederland, Leyenseweg 115, Bilthoven
  • Donderdag 13 februari bij Sportvisserij MidWest Nederland in Uitgeest 
  • Woensdag 18 maart bij HSF Midden Nederland, Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11 Westervoort 
  • Donderdag 19 maart bij het Fletcherhotel De Heidehof te Heerenveen 
  • Donderdag 26 maart bij Sportvisserij Groningen Drenthe, Transportweg 13, Tynaarlo 
  • Donderdag 9 april bij Sportvisserij Oost Nederland, Almelosestraat 1, Raalte 
  • Donderdag 16 april bij Sportvisserij Zuid West Nederland, Biesboschweg 4 te Drimmelen


Aanmelden

In verband met de voorbereidingen is aanmelden voor deze avonden verplicht. Dit kan door uiterlijk twee weken voor aanvang het ‘Inschrijfformulier informatieavond Samen vissen’ in te vullen. Meld je hier direct aan voor één van deze informatieavonden.
Meer informatie

Wil je meer informatie over het project Samen vissen? Ga dan naar www.samenvissen.nl of download hier de folder (pdf).
Neem voor andere vragen gerust contact op met Sportvisserij Nederland (Bert Zoetemeyer of Gerwin Gerlach) via 030-6058400. 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.