Sportvissen biedt ontspanning tijdens corona (video)

11098
20 apr 2020

Juist nu veel mensen volop thuis zitten in verband met de maatregelen tegen het coronavirus, is sportvissen een welkome manier om even een frisse neus te halen en je zinnen te verzetten. Veel mensen grijpen dan ook naar hun hengel om te ontspannen aan de waterkant en te genieten van het heerlijke weer.

Dat talloze Nederlanders juist nu sportvissen (her)ontdekken, is ook bij diverse nieuwsmedia niet onopgemerkt gebleven. Hart van Nederland besteedde er aandacht aan in de uitzending van afgelopen zaterdag 18 april. Het item (va. minuut 10:25) is hier terug te kijken. Ook het NOS Journaal van 12:00 uur van vandaag (va. minuut 11:57) stond bij het sportvissen stil. 

Enzo Knol vist op karper

Speciaal om kinderen te helpen deze tijden door te komen en weer lekker te laten buitenspelen, maakte vlogger Enzo Knol onlangs een uitgebreide video waarin hij gaat vissen met zijn maatje en VIS TV-presentator Daniël Weijers. In de vlog – gemaakt in opdracht van Sportvisserij Nederland – laat hij zien hoe leuk vissen is en hoe je het aanpakt.

Op gepaste afstand van elkaar vissen de mannen statisch op karper met de feeder. Met succes, want na de eerste vis voor Enzo volgen er nog veel meer. Het Youtube-filmpje is inmiddels door meer dan 500.000 kinderen bekeken. Check de vlog hieronder!Lees ook:
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.