Nieuwe roofvisvlog Enzo Knol (video)

3241
08 jun 2020

Twee maanden lang viste Enzo Knol alleen op karper, maar op zaterdag 30 mei (Nationale Hengeldag) mocht hij éindelijk weer met kunstaas aan de slag. Dat wilde hij weten ook. Samen met VIS TV-presentator en zijn maatje Daniël Weijers van Sportvisserij Nederland ging hij al vloggend een dag achter de rovers aan.

Voor Enzo is actief struinend en met name werpend roofvissen de ultieme visserij. Dat is dan ook precies waar hij - zoals zoveel roofvissers - weer naar snakt na de gesloten tijd. 'Hoppend' van plek naar plek starten de heren hun visdag op kleiner water, om daarna door rijden naar de Lek. In de video, die sinds 1 juni online staat en inmiddels al bijna 600.000 keer is bekeken, komen onder meer een aantal grote snoekbaarzen en baarzen voorbij. De mannen vis tot het donker door om uiteindelijk maar liefst vijf verschillende soorten te vangen. Met deze video wil Sportvisserij Nederland het vissen promoten bij de jeugd.

De ruim 70 minuten visgekte zie je hieronder. Veel kijkplezier!Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide